dijous, 23 d’octubre del 2014

Inauguració al Caixaforum de l'exposició "Gènesi" del gran fotògraf brasiler Sebastião Salgado

Al Caixaforum de Barcelona s'inaugura avui fins al 8 de febrer l'exposició "Gènesi" del genial fotògraf brasiler Sebastião Salgado (Minas Gerais, 1944) ex-membre de l'agència Magnum i guanyador de diversos premis World Press Photo (1984, 1988 i 1991), del Hasselblad (1989) i el Príncep d'Astúries de les Arts (1998), representant especial d'UNICEF, i és membre d'honor de l'Acadèmia de les Arts i les Ciències dels Estats Units.


Aquesta exposició presenta fotografies de paisatges, animals i persones allunyades del món modern: regions vastes i remotes, intactes i en silenci, on la natura continua regnant. Espais on ens poden nodrir de l'esplendor de les regions polars, els boscos i les sabanes tropicals, els deserts abrasadors, les muntanyes dominades per glaceres i les illes solitàries. Un mosaic increïble on la natura s'expressa en tota la seva grandesa.

Les fotografies de Gènesi aspiren a revelar aquesta bellesa i representen un homenatge a la fragilitat d'un planeta que tots tenim el deure de protegir.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada