dimarts, 10 de novembre del 2015

Tardor fotogràfica

Aquesta tardor, la ciutat acull un conjunt d’exposicions que mostren la disparitat de matisos que pot prendre la fotografia. Aquí us en recomanem un llistat:

WORLD PRESS PHOTO 2015


Torna l'exposició de fotoperiodisme més visitada del seu àmbit: World Press Photo 2015 s'erigeix com un resum dels esdeveniments de l'últim any i un compendi –en total, 134 imatges de les 97.912 que es van presentar– de més que notables imatges sobre el món que ens envolta.



CCCB
del 11 de novembre
al 13 de desembre
dl. tancat.

RUT CAÑAS. ELOCUENCIA VISUAL

De tornada a Barcelona després d’un viatge, Rut Cañas va dedicar-se a reciclar imatges que ja tenia i dotar-les d’una ficció pròpia. Aquest és l’origen d’Elocuencia visual, una sèrie de collages fotogràfics que presenten persones amb cap de cabra, de conill, de camaleó i d'altres animals.
Miscelänea
del 4 de novembre
al 15 de novembre
dl. i dt. tancat.
Preu: gratis

JAPANESE PHOTOGRAPHY FROM THE 1970'S TO THE PRESENT
Exposicions-Japanese-Photography-from-the-1970-s-to-the-Present

Aquesta mostra té una doble vessant, la fotografia i el videoart, unes disciplines que al Japó tenen una importància equivalent al cinema o a la literatura. Comissariada per Ray Masuda (instantànies) i Menene Gras Balaguer (audiovisuals), la panoràmica recorre particularitats i l'evolució en aquest període d'un dels països asiàtics més fascinants. 
Casa Àsia
del 9 d′octubre
al 29 de novembre
Preu: 8€
font: http://www.butxaca.com/ 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada